Home

Voortbrengen

Engerlingen in het gazon? | GreenSales

Puzzelwoordenboek Voortbrengen - Mijnwoordenboek Vertale

 1. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten
 2. voortbrengen. voortbrengen - onregelmatig werkwoord uitspraak: voort -bren-gen 1. het maken, laten ontstaan ♢ hij heeft heel wat kinderen voortgebracht 2. in elkaar zetten, laten ontstaan ♢ zij heeft al heel w Lees verder
 3. Voortbrengen is een term die in verschillende deelgebieden van de wiskunde gebruikt wordt. In het algemeen brengt een verzameling elementen een bepaalde structuur voort als die structuur de kleinste is die de gegeven verzameling omvat
 4. voortbrengen (ww): baren, creëren, genereren, maken, ontwikkelen, opbrengen, opleveren, produceren, scheppen, telen, veroorzaken, verwekken. als synoniem van een ander trefwoord: veroorzaken (ww)
 5. Voortbrengen kan verwijzen naar: Voortbrengen (algebra en lineaire algebra) Voortbrengende functie. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Voortbrengen of met Voortbrengen in de titel . Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Voortbrengen inzichtelijk te maken
 6. Definities. Iets creëren, werken of wat werk verrichten met resultaat; iets bouwen; produceren; verzorgen, of veroorzaken dat iets ontstaat. Iets creëren, werken of wat werk verrichten met resultaat. Zaken maken, gewoonlijk op grote schaal, met werktuigen en ofwel lichamelijke arbeid of machinale bewerking

voortbrengen (ww.) to manufacture; to make; to construct; to produce; to engender; to fabricate; to litter; to bred; to calve; to give birth; to bring forth; to bring a child into world; to give birth to; to breed; to cultivate; to clone; to spawn: voortbrengen: bear; affor voortbrengen voort te brengen toekomend zullen voortbrengen voort zullen brengen te zullen voortbrengen voort te zullen brengen voltooid tegenwoordig hebben voortgebracht: te hebben voortgebracht: toekomend voortgebracht zullen hebben voortgebracht te zullen hebben onvoltooid deelwoord voltooid deelwoord gebiedende wijs aanvoegende wijs. voortbrengen. erzeugen, gebären, hervorbringen, produzieren, zur Welt bringen. afford, bear, givebirthto, produce, engender, gender, utter. produire, faire naître, mettre au monde, créer, engendrer. ( 'vordbrɛŋə (n)) werkwoord. enkelvoud onvoltooid verleden tijd bracht voort , voltooid deelwoord heeft voortgebracht. laten ontstaan distributiekanalen of voor. [...] het publiek bestemde inform atie voortbrengen of v erspreiden waarin beleggingsstrategieën. [...] worden aanbevolen. [...] of voorgesteld, waaronder geschikte mechanismen voor zelfregulering; de Commissie wordt daarvan in kennis gesteld. eur-lex.europa.eu Geluid: voortbrengen (hulp, bestand) Woordafbreking. voort·bren·gen; Woordherkomst en -opbouw. samenstelling van voort en brengen Werkwoord. voortbrengen

Vertalingen in context van voortbrengen in Nederlands-Engels van Reverso Context: Denken kan gewoonlijk enkel meer gedachten voortbrengen. Vertaling Proeflezer Synoniemen Vervoegen Mee voortbrengen. onvoltooid verleden tijd. nederlands. bracht voort. voltooid deelwoord. nederlands. voortgebracht. Meer informatie. Werkwoorden voortbrengen This attempt bore scant fruit in the form of Amsterdam in 1997. voortbrengen (ook: produceren, maken, opleveren, uitvoeren, realiseren, bewerkstelligen, opbrengen, afwerpen, verwerkelijken) volume_up. produce [ produced|produced] {ww.} more_vert

Wat is de betekenis van VOORTBRENGEN - Ensi

Vertalingen in context van voortbrengen in Nederlands-Frans van Reverso Context: Denken kan gewoonlijk enkel meer gedachten voortbrengen voortbrengen → fortpflanzen, zeugen, erzeugen, ausstoßen, ergeben, hervorbringen, produzieren Nederlands Uitgebreide vertaling voor voortbrengen (Nederlands) in het Duit

dan heeft het met die goede vruchten weinig van doen. Goede vruchten voortbrengen is geen synoniem voor zakelijk succes. De productie en consumptie van goederen en diensten is niet de maat der dingen. De goede vruchten waarop Jezus wijst zijn: liefde, vrede en gerechtigheid. Liefde, vred voortbrengen (vervaardigen; produceren; maken; fabriceren) to manufacture ; to produce ; to fabricate ; to construct ; to make manufacture verb (manufactures, manufactured, manufacturing voortbrengen Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorde

Voortbrengen (algebra en lineaire algebra) - Wikipedi

voortbrengen - zeg je van een levend wezen: door voortplanting het aanzijn geven aan een of meer nakomelingen.Telen is een archaïsme, procreëren is uiterst deftig.Zoogdieren en mensen krijgen nakomelingen, of (informele stijl) halen ze.Werpen heeft alleen zoogdieren als onderwerp (niet mensen): 'de leeuwin werpt een jong'.Zetten is een jagersterm en slaat alleen op hinden of geiten die een. Translation for 'voortbrengen' in the free Dutch-English dictionary and many other English translations Aangezien de Wet geen rechtvaardigheid kon voortbrengen, was ze in zekere zin zwak en moest ze vervangen worden door een betere hoop of regeling (Hebr. jw2019 Niettemin blijven de loyaliteit, ijver en moed die Jehovah's dienstknechten aan de dag hebben gelegd in de jaren dat het werk aan beperkingen onderhevig was , voortreffelijke vruchten voortbrengen Check 'voortbrengen' translations into Swahili. Look through examples of voortbrengen translation in sentences, listen to pronunciation and learn grammar Check 'voortbrengen' translations into Czech. Look through examples of voortbrengen translation in sentences, listen to pronunciation and learn grammar

Vruchten voortbrengen en vriendschap met Jezus. In een openhartig gesprek heeft Jezus zijn trouwe apostelen aangemoedigd. Het is misschien al na middernacht als hij ze motiveert met de volgende illustratie: 'Ik ben de ware wijnstok en mijn Vader is de wijnbouwer' ( Johannes 15:1 ). Deze illustratie doet denken aan wat eeuwen eerder werd. Voortbrengen kan verwijzen naar: Voortbrengen (algebra en lineaire algebra) Voortbrengende functi voortbrengen. Tegenwoordige tijd voortbrengen. Ik breng voort Jij brengt voort breng jij voort? U brengt voort Hij/Zij/Het brengt voort Wij brengen voort Jullie brengen voort Zij brengen voort . Verleden tijd van voortbrengen. Ik bracht voort Jij/U bracht voort Hij/Zij/Het bracht voort Wij brachten voort Jullie brachten voort Zij brachten voort . Voltooid deelwoord van voortbrengen VOORTBRENGEN synoniemen Ander woord voor VOORTBRENGEN Zelfde betekenis als VOORTBRENGEN Tegenovergestelde van VOORTBRENGEN Algemenere en specifiekere woorden voor VOORTBRENGEN Vind synoniemen met Van Dale Synoniemenwoordenboek

Synoniemen van voortbrengen; ander woord voor voortbrengen

 1. Chawaah betekent: leven voortbrengen. Mijn verlangen is door Chawaah leven door te geven. Het leven dat voor ieder beschikbaar is. Het maakt niet uit hoe oud je bent en waar je vandaan komt: 'Jij mag volop leven.'. Dat leven is er voor vandaag, morgen en elke dag die komen gaat. Je mag in Gods Vaderarmen komen en zijn liefde ontvangen
 2. Als motor voor het voortbrengen en benutten van kennis is onderzoek bovenal een spil in de uitvoering van de Lissabon-strategie om van Europa de meest dynamische en concurrerende kenniseconomie ter wereld te maken, in staat tot het in stand houden van economische groei, werkgelegenheid en sociale cohesie
 3. Professioneel online puzzelwoordenboek voor het opzoeken van synoniemen, cryptogrammen, anagrammen, woordpatronen en klinkerloze omschrijvingen. Ontbrekende woorden kun je aan de webmaster vragen en desgewenst online plaatsen
 4. Alle voortbrengen citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al 20 jaar op citaten.net
 5. Torastudie: Kroost voortbrengen - Leviticus 12:1-2. Uit de Joodse bronnen kunnen we opmaken dat de geboorte van de mens niet op toeval berust. Alles loopt volgens Gods plan. Daarom zijn bij het verwekken van een kind niet alleen de vader en de moeder betrokken maar ook God. Hij bepaalt het moment van verwekking en geboorte
 6. Aldus is juist kijken het voortbrengen van het onzichtbare in een mooie manifestatie van de ware Goedheid van het Leven. Als het Liefde is die je wilt zien, concentreer je dan op het zien van de Liefde die iedereen tot uitdrukking brengt en die je overal omgeeft
 7. Ik kom ze zo nu en dan wel eens tegen, discussies waarin de gemoederen wel erg hoog aan het oplopen zijn. Welk onderwerp zal veel verschillende mensen aantrekken, met de meeste diversiteit aan meningen, waar de gemoederen zo hoog oplopen dat je het nog net geen ruzie kan noemen, waardoor het nog net een discussie blijft en iedereen elkaar uiteindelijk de hand zou kunnen schudden

Grote talenten uit eigen jeugd voortbrengen. Eén van de mooiste dingen in Football Manager, wat ons betreft, is het ontwikkelen van eigen jeugdspelers die van waarde kunnen zijn voor het eerste elftal. Hoe mooi is het dat je kan zeggen dat je landskampioen bent geworden met zoveel mogelijk eigen jeugdspelers, of dat jouw jeugdproduct er met de. Kunst, zorg en welzijn hebben elkaar veel te bieden, is de consensus tussen professionals die zich op dit snijvlak bewegen. Kunst- en cultuuruitingen kunnen mensen plezier, afleiding en zelfvertrouwen bieden of uiting geven aan thema's waar patiënten mee worstelen

Vindplaatsen van voortbrengen in het Oude Testament. Het woord komt er 32 keer voor, in 32 verzen. Genesis 1:20 En God zeide: Dat de wateren overvloediglijk voortbrengen een gewemel van levende zielen; en het gevogelte vliege boven de aarde, in het uitspansel des hemels!. Genesis 3:18 Ook zal het u doornen en distelen voortbrengen, en gij zult het kruid des velds eten

voortbrengen van hoge kwaliteit met gratis internationale verzending op AliExpres Dat mensen gelijkwaardig zijn wil niet zeggen dat alles wat zij voortbrengen dat ook is. Persoonlijk zeg ik: de Italiaanse cultuur is een stuk beter dan de Nederlandse

Voortbrengen - Wikipedi

Vervolgens voerden de onderzoekers een statistische analyse uit om te achterhalen hoe groot de kans is dat zonachtige sterren een super-zonnevlam voortbrengen. Het onderzoek wees uit dat het sterk afhankelijk is van de leeftijd van de ster. Hoe jonger een ster is, hoe meer super-zonnevlammen deze genereert Een papegaai heeft zoals alle vogels geen stembanden. Het spraakorgaan van vogels (en dus ook de papegaai) is de syrinx. Dat zijn een aantal spierringen onder de luchtpijp. Door ze afzonderlijk samen te trekken of juist te ontspannen en de lucht dat door de luchtpijp geperst wordt, gaan de wanden tussen deze spierringen trillen dat verlangen naar een nieuwe manier, dat niet zal voortbrengen. Alleen het beëindigen van de oude manier kan dat doen. Je kunt niet vasthouden aan het oude terwijl je verklaart dat je iets nieuws wilt. Het oude zal het nieuwe tarten; het oude zal het nieuwe ontkennen; het oude zal het nieuwe afkeuren In deze boodschap waarin de gelijkenis van Lucas 11:24-28 wordt aangehaald, waarschuwt John Ritenbaugh dat schoonmaken (of verwijderen van zuurdeeg) slechts het begin is van het groeiproces. Schoongemaakt worden bereidt ons alleen maar voor op het voortbrengen van vrucht. Het is Gods zorg dat we geestelijk volwassen worden. Als we stil staan (op onze lauweren van zelfrechtvaardiging gaan.

Samenvatting. Industriële productie geeft een grondige en brede inleiding op het multidisciplinaire vakgebied van de productietechniek, dat zich bezighoudt met het voortbrengen van mechanische producten. Het behandelt vormgevingsen bewerkingsprocessen, maar ook fundamentele onderwerpen als materiaal, fabricage, assemblage en productiemachines 'voortbrengen' conjugation - Dutch verbs conjugated in all tenses with the bab.la verb conjugator

voortbrengen - Nederlands definitie, grammatica, uitspraak

Vertalingen van het woord VOORTBRENGEN van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van VOORTBRENGEN in een zin met hun vertalingen: Voortbrengen van opleidingsinstrumenten? J/N. De Essenen: broederschap rond het begin van de jaartelling die streefde naar zuiverheid en de Messias wilde voortbrengen 1 reactie Meer dan een eeuw voordat de bekende evangeliën werden geschreven, en meer dan twee eeuwen voordat de christelijke gnostieke scholen ontstonden kun je Essenen een aantal van dezelfde ideeën, heel puur, en in essentie, terugvinden Vindplaatsen van voortbrengen in de Apocriefe geschriften. Het woord komt er 9 keer voor, in 9 verzen. 4 Ezra 1:31 Wanneer gij mij offeranden zult voortbrengen, zo zal ik mijn aangezicht van u keren; want uw feestdagen, en nieuwe maanden, en besnijdingen heb ik verworpen.. 4 Ezra 2:16 En ik zal de doden opwekken uit hun plaatsen, en uit de graven zal ik hen voortbrengen; want ik heb mijn naam. Eindhovense kraamkamer voor hightech wil nieuwe ASML's voortbrengen: ambitie met start-ups moet omhoog, vindt HighTechXL. EINDHOVEN - Denk als Brainport niet dat je er al bent. De ambitie met hightech starters moet omhoog om nieuwe ASML's te creëren, vindt John Bell van HighTechXL Rijmwoordenboek VOORTBRENGEN 124 rijmwoorden in Van Dale Rijmwoordenboek. Rijmen op VOORTBRENGEN. Wat rijmt er op VOORTBRENGEN

D. ter Haar. (1902). Sphinx Ligustri kan somtijds geluid voortbrengen. Entomologische Berichten, 1(7), 42-43 De Geeloger van Koen Minderhoud (Koudekerke, NL) blijft maar toppers voortbrengen. door Klein Haneveld, Bert op 12/03/2018, gerelateerde liefhebbers: Minderhoud Koen. De Geeloger is een kweekduif van uitmuntende klasse. Ook het afgelopen jaar presteerden zijn kinderen en kleinkinderen weer geweldig -Het voortbrengen van producten en diensten-Het leveren van een maatschappelijke bijdrage-Het tegengaan van negatieve bijef fecten (zoals vervuiling) H3 van Robbins & Barnwell (en 3 e college) gaat over doelen van or ganisaties. 2.2 wat zijn de interacties in organisaties genereren ww. 'voortbrengen' Mnl. vander leveren gegenereert 'door de lever voortgebracht' [1351; MNW leverad(e)], de jonghe swanen, die van den ouden swanen commen ende genereren sullen 'de jonge zwanen die uit de oude zwanen zullen voortkomen en nakomelingen zullen voortbrengen' [1425; MNW opvangen], spisen die genereren zwerte colera 'spijzen die zwarte gal opwekken. Het doel: de komende drie jaar minimaal 40 nieuwe vrouwelijke ondernemers voortbrengen binnen de Metropool Regio Amsterdam (MRA). Hiertoe lanceren de twee partners een nieuw programma: Momentum. Deelnemers ontwikkelen in een intensief programma van 3 maanden hun business propositie en krijgen daarna als onderdeel van het netwerk van Startupbootcamp en We-Rise mogelijkheden om verder te groeien

VOORTBRENGEN VAN NATUURLIJKE VERBINDINGEN H.W.H. Haaksma* Zowel in de Oudheid als in de Middeleeuwen komt men de opvatting tegen dat de mens niet in staat zou zijn tot het maken van een nieuwe substantie door het samenvoegen van reeds aanwezige substanties en daarom niet tot het maken van een echte verbinding. Dez Verbo 'voortbrengen' - conjugación holandés en todos los tiempos con el conjugador de verbos bab.l Het betekent `De Heer geneest of vruchtbaar, gelukkig, geluk brengende`. Profijtelijk = 1) Kostelijk 2) Lonend 3) Lucratief 4) Rendabel 5) Voordelig 6) vruchtbaar 7) Winstgevend 8) Zuinig. cultiveren = vruchtbaar maken, bebouwen vb: ze gaan dit land cultiverentot ontwikkeling brengen vb: het primitieve volk werd gecultiveerd Gaat stikstofbeleid nog eens armoede en honger voortbrengen? Weerwoord forum index » Verkeer, Natuur en Milieu. Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen Je mag geen reacties plaatsen Je mag je berichten niet bewerken Je mag je berichten niet verwijderen Ja mag niet stemmen in polls

Minotti - Lawrence - HORA

voortbrengen - Vertaling Nederlands-Engel

'voortbrengen' - odmiana czasownika - niderlandzki - koniugacja bab.la pomaga odmieniać czasowniki przez osoby oraz wszystkie czasy niderlandzki Ook deze Disney-attractie moet een reeks succesfilms gaan voortbrengen. Met VPN gratis naar Formule 1 kijken: Hoe vind je de beste F1-streams? Na het geflopte The Haunted Mansion (2003) met Eddie.

voortbrengen/vervoeging - WikiWoordenboe

Plaats alle apparaten uit de buurt van grote metalen objecten en van apparaten die radiosignalen voortbrengen, zoals magnetrons en draadloze telefoons. Als de verbinding met de printer regelmatig wordt verbroken, gaat u naar Printer verbreekt de draadloze verbinding voor uitgebreide stappen voor probleemoplossing voortbrengen übersetzt von Niederländische ins Englisch inklusiv Synonyms, Definitionen und zusammenhängende Wörter Rijmwoordenboek VOORTBRENGINKJE 529 rijmwoorden in Van Dale Rijmwoordenboek. Rijmen op VOORTBRENGINKJE. Wat rijmt er op VOORTBRENGINKJE. Pagina 2 Religieuze partijen vrezen dat die verkiezingen een regering zonder hen zullen voortbrengen. Eters van varkensvlees en schenders van de sabbat zullen aan de macht komen, waarschuwde de ultra. Macbeth wordt gekroond, maar omdat de heksen hebben voorspeld dat Banquo koningen zal voortbrengen, wil Macbeth hem dood hebben en het liefst Banquo's zoon Fleance ook. Banquo wordt inderdaad vermoord maar Fleance weet te ontsnappen. Die avond tijdens een groot banket ziet Macbeth de geest van Banquo

Voortbrengen - vertalen voortbrengen definitie in het

Video: voortbrengen - English translation - Lingue

Hoe is het mogelijk dat dezelfde soort die van hun eigen soort houdt, nakomelingen zal voortbrengen. Het uitroeien van LHBT-gedrag moet bij de wortels gebeuren. Het verzet tegen LHBT kan niet totaal zijn als we nog steeds democratische principes toepassen en verdedigen, seculiere ideologie en liberalisme verwerpen en westerse mensenrechten verheerlijken alsof mensenrechten boven alles staan Wij JULIANA, bij de gratie Gods, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, enz., enz., enz. Allen, die deze zullen zien of horen lezen, saluut! doen te weten: Alzo Wi voortbrengen; imperfectum - verleden tijd past tense. ik jij, je u hij zij, ze het men: bracht voort; zij, ze wij, we jullie: brachten voort; imperfectum - verleden tijd - bijzinvolgorde past tense. dat ik dat jij, je dat u dat hij dat zij, ze dat het dat men: voortbracht; dat zij, ze dat wij, we dat jullie

De betekenis van voortbrengen vind je op deze pagina. Er werd 1 definitie van voortbrengen gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken voortbrengen: Binnen de lineaire algebra, onderdeel van de wiskunde, verstaan we onder het voortbrengen van een deelruimte het volgende. Er geldt dat de vectoren v1vm of het stelsel vectoren S = {v1vm} in een vectorruimte V de deelruimte U voortbrengen al Voortbrengen Onze ontwikkelingen zijn compacter, krachtiger en zuiniger. Innovaties Made in Germany. Hoe complex onze interdisciplinaire projecten ook mogen zijn, onze producten zijn flexibel en efficiënt. Altijd trouw aan het motto Hightech easy to use Alles wat planeet aarde in 1 jaar kan voortbrengen, hebben we vandaag al opgebruikt . Vandaag is het Earth Overshoot Day. Dat is de symbolische dag van het jaar waarop de grondstoffen van de aarde voor dit jaar uitgeput zijn. Elk jaar valt die dag vroeger

voortbrengen - WikiWoordenboek - Wiktionar

Contextual translation of voortbrengen from Dutch into Finnish. Examples translated by humans: MyMemory, World's Largest Translation Memory Niet alleen mensen, maar ook ratten vieren feest met Koningsdag dankzij alle rotzooi. Alleen in Amsterdam zijn er al 600.000 ratten! Boswachter Arjan Postma.

LinzenLuister hoe een beluga de menselijke stem imiteert

voortbrengen - Engelse vertaling - Linguee woordenboe

voortbrengen - Vertaling naar Engels - voorbeelden

Werkwoord voortbrengen - Nederlandse werkwoorden - bab

Deze stengels kunnen immers extra tomaten voortbrengen. Het is de bedoeling dat je 4 of 5 stengels aan je plant hebt die vruchten voortbrengen. Indien je tomaten blootgesteld zouden worden aan de zon dan is het beter om stengels en bladeren niet te snoeien met het oog op wat schaduw Gen. 8:17 Wees vruchtbaar, word talrijk, en vervul het water van de zeeën; en laten de vogels talrijk worden op de aarde! 23 Toen was het avond geweest en het was morgen geweest: de vijfde dag.. 24 En God zei: Laat de aarde levende wezens naar hun soort voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren van de aarde, naar zijn soort! En het was zo. 25 En God maakte de wilde dieren van de. Conjugação do verbo 'voortbrengen' em Holandês. Verbos conjugados em todos os tempos verbais com o conjugador bab.l Dit succes is mede mogelijk gemaakt door BENG Evenementen, de andere service clubs uit Harlingen en Waadhoeke, de Topmoppies, de vele en diverse sponsors, de eigenaar van Voorstraat 25 die het pand belangeloos ter beschikking stelde en alle mensen die wat gekocht hebben in onze winkels of 'gewoon' wat gedoneerd hebben

Bonte kraai | Vogelbeschermingcyanoramphus novaelzelandiae

De andere kant is ook waar: onze tong is een klein lapje in onze mond en net als een vonkje de oorzaak zijn dat een heel bos of gebouw afbrandt. Het kan een wereld van venijn voortbrengen. Ik vind mijzelf met zo'n tong behoorlijk kwetsbaar. Ik heb hem ook net als jij Alle voorstellingen duren een uur. Zodra de kaartverkoop start kunt u via deze agenda uw kaarten bestellen Momenteel wordt de kaartverkoop gecontroleerd.U KUNT NIET RESERVEREN. GEMAAKTE RESERVERINGEN WORDEN GEANNULEERD!Reserveren kan vanaf 7 juni Let bij de aanschaf van een kaart op de aanvangstijden. Wanneer uw arrangement voor het concert begint, dient u op tijd aanwezig te zijn 24 En Ik, God, zei: Laat de aarde het levende schepsel voortbrengen naar zijn aard, vee, en kruipende wezens, en dieren van de aarde naar hun aard, en het was alzo; 25 en Ik, God, maakte de dieren van de aarde naar hun aard, en vee naar zijn aard, en alles wat kruipt op de aarde naar zijn aard; en Ik, God, zag dat al deze dingen goed waren